Hjem Administration

Tom Henriques

Tom Henriques RMS 2017 foto Andreas B Elkjær

Leder af Roskilde Musiske Skole

Uddannet lærer med bl.a. musik som linjefag (1985)

Efteruddannet på Det rytmiske Musikkonservatorium i sammenspilsledelse(1993)

Har taget en diplom i ledelse(2011)

Har været leder af Hvalsø Musikskole fra 1983-1996

Souschef i Lyngby-Taarbæk Musikskole fra 1996 til 1999

Leder af RMS siden nov. 1999

Har undervist i Guitar, rytmik og kor, og sat flere Musicals op, men det er efterhånden mange år siden.

- Sidder i forretningsudvalget for Kultur- og Skoletjenesten, Midt- og Vestsjælland (2017 - )

- Sidder i bestyrelsen for Roskilde Synger (2013 - )

- Sidder i bestyrelsen for Sjællands Kirkemusikskole (2016 - )

- RMS er partner i MGK Sjælland og dermed sidder leder med i Partnermøder

- Har været formand for DMKL Region Sjælland(Danske Musik- og Kulturskole Ledere) (2008 – 2012)

- Er tidligere formand for Repræsentantskabet for MGK Sjælland (2008 – 2012)

Jeg er gift med Dodo der overgår mig ikke kun i skønhed, men også i antallet af børnebørn. Hun har 7. Til sammen har vi 10. Vi bor i et stort bofællesskab i det vestlige Roskilde, hvor der er 21 boliger og 34 beboere. Vi spiser aftensmad hver dag sammen og fejre selvbestaltede mærkedage. Jeg er utrolig glad for mit arbejde og synes det er spændende at være leder for mennesker, der har med kreative processer at gøre. Det er også spændende at være ansat i en kommune, hvor musikken fylder så meget, som den gør i Roskilde. Musikken har to væsentlige og tungtvejende yderpunkter: I den ene ende har vi den tusindårige Domkirke med dertil hørende musiktradition, og i den anden en Roskilde Festival, som har sat Roskilde ikke bare på det Europæiske landkort. Og i mellem disse to yderpunkter er der et sandt leben af musikalske aktører og foreninger. Også det musiske element har sin plads i Roskilde med Billedskoler, kunstforening, teaterforening, Dansekompagni, etc.