MUSISK DAG POSTER web 01

Roskilde Musiske Skole har en stolt og gammel tradition med at slutte sæsonen af med et brag.

Som sidste år afholdes arrangementet på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59, 4000 Roskilde.

I loungen mødes man af solosangere og kor. Inde i musiklokalerne præsenterer solosangere, trompet-, klaver-, tværfløjte-, violin-, cello-, bratch-, og klarinetelever deres musiske evner.

I gymnastiksalen høres guitar, bas, blokfløjter og juniorharmoniorkestret, mens hallen overtages af rytmikeleverne fra alle kommunens skoler.

I salen starter vores Cuba-delegation med en Cubakoncert, hvorefter DIM har scenen resten af dagen.

På udendørsscenen præsenterer sammenspilsholdene - Aspiro, R-eclipse, tværfløjter, trommer og Dimpro Orch - deres repertoire.

Se vedlagte program HER og følg med her på siden og på Facebook for seneste nyt om dagen.

Vi anbefaler parkering ved Kvickly Hyrdehøj, tæt på Roskilde Katedralskole.

Se filmen fra sidste års Musiske Dag.

Billedskoleudstilling 2019
Billedskolen holder udstilling i Kunstens Hus, Kildegården 7 lørdag d. 15. juni kl. 14-17 og søndag 16. juni kl. 12-15.

2019 06 Sommerudstilling