COVID-19 - aktuel status - Roskilde Musiske Skole

covid 19 pixabay cc

Yderligere genåbning 21. maj

Så kom dagen (21/5), hvor vi endelig igen kunne åbne for undervisning af elever over 18, samt åbne for indendørs sang- og korundervisning.

Vi har modtaget >> retningslinjerne fra Kulturministeriet, som nu også er gældende for elever over 18 og deltagende forældre samt for indendørs sangundervisning og kor.

Fra fredag d. 21/5 gælder følgende:
Elever over 18 år er tilbage i den fysiske undervisning. Dog skal elever over 18 år, og deltagende forældre ved forældre/barn hold, have Coronapas.

Indendørs sangundervisning er ligeledes genoptaget. Der skal ligesom i efteråret være mindst 2 meters afstand mellem alle, der synger.

Vi glæder os over at se alle vores elever til undervisning igen, og ser frem til en skøn forsommer, hvor vi i fællesskab kan dele de store oplevelser med med masser af musik og billedkunst.

Senest opdateret 26. maj 2021