Hjem Sammenspilsdag

Sammenspilsdag 2018

Roskilde Musiske Skole indbyder igen i år alle instrumentalelever til en Sammenspilsdag på Roskilde Katedralskole søndag den 18. marts kl. 9.30-15.30
Benyt hovedindgangen (mod Kvickly).

Sammenspilsdagen henvender sig mest til begyndere, men ældre elever er også meget velkomne – alle kan være med.

Tilmelding via Portalen
Du skal tilmelde dig på » roskildems.speedadmin.dk

Ved login som elev skal du benytte
Brugernavn (første 6 cifre af elev-CPR-nummer) og
Kodeord (sidste 4 cifre af elev-CPR-nummer)

Tilmeldingsfrist: Fredag den 2. marts.

Skriv gerne til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis du har spørgsmål vedr. sammenspilsdagen.

Program:

• Dagen i dag
• Goddag og farvelsang
• Vi sejler afsted

» Noder kan du hente her på hjemmesiden (klik her), men du skal lige snakke med din lærer om hvilke noder du skal bruge. Det er så meningen, at du øver noderne sammen med din lærer inden Sammenspilsdagen.

Selve dagen strækker sig fra kl. 9.30 – ca. 15.45 afsluttende med en åben prøve kl. 15.00, hvor forældre og andre interesserede er meget velkomne til at høre resultatet af dagens anstrengelser.

Midt på dagen er der frokost for deltagerne.
Prisen for at deltage inkl. frokost er 50.00 kr. som I betaler på dagen.

Husk instrument, noder og nodestativ.

» Se invitation i printvenlig udgav (klik her)