Hjem RUM!KLANG SommerCamp

RUM!KLANG SommerCamp 31. juli - 3. august 2017

– for dig, der ikke kan lade musikken være

Det er snart sommer, og det betyder, at RUM!KLANG´s længe ventede SommerCamp nærmer sig. En masse talentfulde og musikalske musikskoleelever i alderen 13 til 20 år mødes i fire dage i slutningen af sommerferien for at spille sammen, finde på ny musik, hygge og optræde for og med hinanden på kryds og tværs. Vi er otte rare lærere, der sørger for, at I får spillet hele tiden og har det godt.

RUM!KLANG SommerCamp er et talentudviklingsprojekt i Region Sjælland. Campen er for dig, der godt kunne tænke dig at skabe din egen musik eller at bygge videre på andres idéer, uanset om du har prøvet det før eller ej. SommmerCampen henvender sig til både klassiske og rytmiske elever og til dem midt imellem.

Du skal spille kompositioner, du selv har leveret idéer til eller er med til at komponere på campen. Al musikken på campen tager udgangspunkt i det, deltagerne sender ind til os på forhånd. Det kan være en lille melodistump, du finder på, en fed klang, din egen tekst, som du gerne vil have sat musik til eller noget helt andet. Det er valgfrit, om man vil sende noget ind, og vi lover at der bliver taget godt hånd om alle forslag. Vi glæder os til at høre, hvad I finder på. På RUM!KLANGS facebookside www.facebook.com/rum.news kan du høre, hvordan de indsendte idéer endte med at lyde på RUM!KLANG SommerCamp '16.

Du skal sende din musikalske idé som nodefil/tegning/tekst/lydfil/video til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , og vi skal have din idé senest d. 16. juni kl. 12, så vi lærere kan nå at kigge på det, før vi ses.

På campen vil du opleve magien mellem dig og andre unge musikere på din egen alder i en afslappet atmosfære. Fire vilde dage med din egen og de andres musik, en masse nye musikvenner og otte toptjekkede lærere. Desuden lækker mad, koncerter, øvere, fest og hygge, alt sammen i musikefterskolen Sejrgaardsskolens skønne omgivelser.

Få udleveret RUM!KLANG-folder med tilmelding og alle praktiske oplysninger på din musikskole.
» RUM!KLANG-folder

TILMELDING
Tilmeld dig her: roskildems.speedadmin.dk/tilmelding (åbent for tilmeldinger nu!)
Skriv under bemærkninger, hvilket instrument du spiller og eventuelt hvem du vil sove sammen med.

Ved tilmelding bliver du bedt om at godkende priser og betingelser i Roskilde Musiske Skole. Dette er en teknisk detalje som ikke har indflydelse på deltagelsen i RUM!KLANG.
Alle bliver placeret på en venteliste som en midlertidig mellemstation før optagelse på SommerCamp-holdet.

PRIS & BETALING
Betaling af SommerCamp foregår via MobilePay til nummer 20348146. Det koster 1.500,- kr. at deltage.
Husk at skrive elevnavn på betalingen, så vi kan matche det med tilmeldingen.

Vi ses på RUM!KLANG sommercamp 2017!

Kristoffer Juel og Gertie Johnsson
RUM!KLANGS-koordinatorer