Hjem RUM!KLANG SommerCamp

RUM!KLANG SommerCamp 31. juli - 3. august 2017

– for dig, der ikke kan lade musikken være

Det er snart sommer, og det betyder, at RUM!KLANGs længe ventede sommercamp nærmer sig. 70 talentfulde og musikalske musikskoleelever i alderen 13 til 19 år mødes i fire dage i slutningen af sommerferien for at spille sammen, finde på ny musik, hygge og optræde for og med hinanden på kryds og tværs. Vi er otte rare lærere, der sørger for, at I får spillet en masse og har det godt.

RUM!KLANG sommercamp er et talentudviklingsprojekt i Region Sjælland. Sommercampen er for dig, der godt kunne tænke dig at skabe din egen musik eller at bygge videre på andres ideer, uanset om du har prøvet det før eller ej. Sommmercampen henvender sig til både klassiske og rytmiske elever og til dem midt imellem.

Du skal spille kompositioner, du selv har leveret idéer til eller er med til at komponere på campen. Al musikken på campen tager udgangspunkt i det, deltagerne sender ind til os på forhånd. Det kan være en lille melodistump, du finder på, en fed klang, din egen tekst, som du gerne vil have sat musik til eller noget helt andet. Du skal sende din idé som nodefil/tegning/tekst/lydfil/video  til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , og vi skal have din idé hurtigst muligt, så vi kan nå at kigge på det, før vi ses.

På campen vil du opleve magien mellem dig og andre unge musikere på din egen alder i en afslappet atmosfære. Fire vilde dage med din egen og de andres musik, en masse nye musikvenner og otte toptjekkede lærere. Desuden lækker mad, koncerter, øvere, fest og hygge, alt sammen i musikefterskolen Sejrgaardsskolens skønne omgivelser.

Få udleveret RUM!KLANG-folder med tilmelding og alle praktiske oplysninger på din musikskole.
» RUM!KLANG-folder

TILMELDING
Tilmeld dig her: roskildems.speedadmin.dk/tilmelding (fra 17. maj)
(Skriv under bemærkninger, hvilket instrument du spiller og hvem du vil sove sammen med)

Ved tilmelding bliver du bedt om at godkende priser og betingelser i Roskilde Musiske Skole. Dette er en teknisk detalje som ikke har indflydelse på deltagelsen i SommerCamp’en.
Alle bliver placeret på en venteliste som en midlertidig mellemstation før optagelse på SommerCamp-holdet.

PRIS & BETALING
Betaling af SommerCamp foregår via MobilePay til nummer 20348146. Det koster 1.500,- kr. at deltage.

Vi ses på RUM!KLANG sommercamp 2017!

Thomas Hedegaard og Gertie Johnsson
RUM!KLANGS-koordinatorer