Videre med kunst og musik

BGK Roskilde

Er du seriøst interesseret i at arbejde med visuelle udtryksformer?

Er du mellem 15 og 25 år, og drømmer du om at uddanne dig inden for billedkunst eller andre relaterede kunstarter som arkitektur, design, foto, animation m.v.?

Så har du mulighed for at udvikle dit kunstneriske talent på Billedkunstnerisk GrundKursus – BGK Roskilde.

Musikklasserne

Musikklassen på Østervangsskolen er for dig, der ikke kan lade musikken ligge – hverken i skolen eller fritiden.

Ønsker du en skolehverdag i 7., 8. og 9. klasse, hvor musikfagligheden er på højeste niveau? Vil du inspireres af og have tæt kontakt til den kunstneriske virkelighed uden for skolen? Kunne du tænke dig at blive en del af et musikalsk fællesskab, som vil styrke dit eget talent og udvikling? 

Så er Musikklassen på Østervangsskolen som skabt til dig!

Talentlinjen

Et treårigt musikalsk forløb for dem, der bare ikke kan lade musikken være og samtidig viser talent for og lyst til at ville arbejde seriøst med musikken. Dobbelt tid (50 minutter) til hovedfagsundervisning og ugentlige møder om nodelære, gehør, musikhistorie, komposition og musikalsk analyse.

MGK Sjælland

MGK er et 3-årigt overbygningskursus knyttet til en musikskole for unge mellem 14 og 25 år i rytmisk-, klassisk-, almen musik, eller musikproduktion.

Undervisningen kan foregå over fire eller evt. fem år hvis den kombineres med en gymnasial uddannelse eller anden skolegang.